GE

აღმაშენებლის 172                ტელ: (+995) 32 251 47 30         ელ-ფოსტა: bdc.academy@gmail.com   
გარსევანიშვილის 7                        (+995) 593 00 06 84         ვებ-გვერდი: http://www.bdc-academy.ge
თბილისი, გორი, საქართველო    (+995) 593 25 25 08

მეტი
თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები - შემდგომი სტაჟირებითა და დასაქმებით

თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები - შემდგომი სტაჟირებითა და დასაქმებით, საზღვარგარეთ  ანაზღაურებადი სტაჟირებით.

ევროპული განათლების აკადემია ბიდისი გთავაზობთ ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არისთანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები. ქართული და უცხოური სამზარეულო. 

კურსი გათვლილია მათთვის ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია. კურსი მოიცავს როგორც ადგილობრივ ასევე უცხოური სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებს და ა.შ

  • კვების ობიექტების სახეები და კლასიფიკაცია;
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური  ჯაჭვი.
  •  პროდუქტების შენახვის და დამუშავების  წესები.
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურა და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპები;
  • სამუშაო იარაღებისა და თანამედროვე მანქანა-დანადგარების შერჩევა, მომზადება, გამოყენება, მოვლა და უსაფრთხოება.
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი და  პროდუქტების  მიღების და  შენახვის  წესები , სტანდარტები, მარკირება, სანიტარული და უსფრთხოების  ნორმების დაცვა  სამზარეულოში. 
  • საკვები პროდუქტების სახეები, შემადგენლობა;
  • საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავება (გაწმენდა, გარეცხვა, დადაფასოება), მათი შენახვის წესები. 
  • შენახვის პირობები.
  • სანელებლები და მათი კლასიფიკაცია (ქვეყნების მიხედვით);
  • ქართული სამზარეულოს ისტორია, წარმოშობა, სხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავლენები და რეგიონალური თავისებურებები;
  • რეგიონული სამზარეულოები და მათი სპეციფიკა;
  • ქართული სამზარეულოს ცივი და  ცხელი კერძების მომზადება მზა რეცეპტური სა და ტექნოლოგიური ბარათის საფუძველზე: მსოფლიო კულინარიული ხელოვნების საფუძვლები და მათი თავისებურებები.
  • მსოფლიო სამზარეულოს მარტივი სტრუქტურის კერძების რეცეპტურის საფუძველზე მომზადება.
  • კერძის თვითღირებულების გამოთვლა.
  • სხვადასხვა კვების ობიექტების კლასიფიკაცია;

 გაიცემა განვლილი კურსის დამადასტრებელი სერთიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი.

სრული კურსის გავლის შემდეგ მსმენელები გაივლიან სტაჟირებას ქალაქის ყველაზე პრესტიჟულ რესტორნებში,

წარმატებული მსმენელები დასაქმდებიან.

მიღება მიმდინარეობს წინასწარი რეგისტრაციის საფუძველზე.

ტრეინინგი მოიცავს თეორიულ და პრაქტიკულ მეცადინეობას. გაიცემა სერთიფიკატი .

 კურსდამთავრებულს შესაძლებლობა ეძლევა სწავლა გააგრძელოს იტალიასა და საბერძნეთში .

პროგრამაზე რეგისტრაციისთვის გთხოვთ შეავსოთ სარეგისტრიციო ფორმა
  • სავარაუდო თარიღი ივლისი 2019
  • ჩატარების ადგილი თბილისი
  • სწავლების ენა ქართული
  • სწავლის ფორმა საღამოს
განიხილეთ და ნახეთ შეფასებები სასწავლო პროგრამებზე - შეუერთდით Aris.ge- განათლების ფეისბუკის ჯგუფს - ტრენინგები, კურსები, პროგრამები
მიმდინარე პროგრამები