GE

აღმაშენებლის 172                ტელ: (+995) 32 251 47 30         ელ-ფოსტა: bdc.academy@gmail.com   
გარსევანიშვილის 3                        (+995) 593 00 06 84          ვებ-გვერდი: http://www.bdc-center.ge
თბილისი, გორი, საქართველო    (+995) 593 25 25 08

მეტი
თანამედროვე კულინარიისა და კვების ტექნოლოგიების კურსი სტაჟირებითა და დასაქმებით
ბი დი სი აკადემია გთავაზობთ კურსებს თანამედროვე კულინარიასა და კვების ტექნოლოგიებში შემდგომი სტაჟირებითა და დასაქმებისთ, გორსა და თბილისში.
 
ორგანიზაცია გთავაზობთ ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არის თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები, ქართული და უცხოური სამზარეულო.
 
კურსი გათვლილია მათთვის, ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია. კურსი მოიცავს როგორც ადგილობრივ ასევე უცხოურ სამზარეულოს  სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებსა და ა.შ.
 
ტრეინინგი მოიცავს თეორიულ და პრაქტიკულ მეცადინეობას.
  • კვების ობიექტების სახეები და კლასიფიკაცია;
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი.
  • პროდუქტების შენახვის და დამუშავების წესები.
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურა და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპები;
  • სამუშაო იარაღებისა და თანამედროვე მანქანა-დანადგარების შერჩევა, მომზადება, გამოყენება, მოვლა და უსაფრთხოება.
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი და  პროდუქტების  მიღების და  შენახვის  წესები, სტანდარტები, მარკირება, სანიტარული და უსფრთხოების ნორმების დაცვა სამზარეულოში.
  • საკვები პროდუქტების სახეები, შემადგენლობა;
  • საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავება (გაწმენდა, გარეცხვა, დადაფასოება), მათი შენახვის წესები.
  • შენახვის პირობები.
  • სანელებლები და მათი კლასიფიკაცია (ქვეყნების მიხედვით);
  • ქართული სამზარეულოს ისტორია, წარმოშობა, სხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავლენები და რეგიონალური თავისებურებები;
  • რეგიონული სამზარეულოები და მათი სპეციფიკა;
  • ქართული სამზარეულოს ცივი დ აცხელი კერძების მომზადება მზა რეცეპტური სია და ტექნოლოგიური ბარათის საფუძველზე: მსოფლიო კულინარიული ხელოვნების საფუძვლები და მათი თავისებურებები.
  • მსოფლიო სამზარეულოს მარტივი სტრუქტურის კერძების რეცეპტურის საფუძველზე მომზადება.
  • კერძის თვით ღირებულების გამოთვლა.
  • სხვადასხვა კვების ობიექტების კლასიფიკაცია;
გაიცემა განვლილი კურსის დამადასტრებელი სერტიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი.
 
სრული კურსის გავლის შემდეგ მსმენელები გაივლიან სტაჟირებას  ქალაქის ყველაზე პრესტიჟულ რესტორნებში, წარმატებული მსმენელები დასაქმდებიან. კურსის დასრულების შემდეგ მსმენელები უზრუნველყოფილი იქნებიან პრაქტიკებით.
პროგრამაზე რეგისტრაციისთვის გთხოვთ შეავსოთ სარეგისტრიციო ფორმა
  • სავარაუდო თარიღი იანვარი 2018
  • ჩატარების ადგილი თბილისი
  • სწავლების ენა ქართული
  • სწავლის ფორმა დღის
განიხილეთ და ნახეთ შეფასებები სასწავლო პროგრამებზე - შეუერთდით Aris.ge- განათლების ფეისბუკის ჯგუფს - ტრენინგები, კურსები, პროგრამები
მიმდინარე პროგრამები