GE

აღმაშენებლის 172               ტელ: (+995) 593 00 06 84          ელ-ფოსტა: bdc.academy@gmail.com  
გარსევანიშვილის 3                       (+995) 593 25 25 08          ვებ-გვერდი: http://www.bdc-academy.ge
9 აპრილის ქუჩა #2  აღმაშენებლის 14                   
თბილისი, გორი, ქუთაისი, თელავი, საქართველო

მეტი
თანამედროვე კულინარიისა და კვების ტექნოლოგიების კურსი სტაჟირებითა და დასაქმებით!

კურსის გავლა შესაძლებელია თბილისში, გორში, ქუთაისში, თელავში

ევროპული განათლების აკადემია ბიდისი გთავაზობთ ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არის თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები, ქართული და უცხოური სამზარეულო.

კურსი გათვლილია მათთვის, ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია.

კურსი მოიცავს როგორც ადგილობრივ, ასევე უცხოურ სამზარეულოს სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებს და ა.შ.

  • კვების ობიექტების სახეები და კლასიფიკაცია
  • კერზების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი
  • პროდუქტების შენახვის და დამუშავების წესები
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურა და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპები
  • სამუშაო იარაღებისა და თანამედროვე მანქანა-დანადგარების შერჩევა, მომზადება, გამოყენება, მოვლა და უსაფრთხოება
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი და პროდუქტების მიღების და შენახვის  წესები, სტანდარტები, მარკირება, სანიტარული და უსფრთხოების 
  • ნორმების დაცვა სამზარეულოში
  • საკვები პროდუქტების სახეები, შემადგენლობა
  • საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავება (გაწმენდა, გარეცხვა, დადაფასოება), მათი შენახვის წესები.
  • შენახვის პირობები
  • სანელებლები და მათი კლასიფიკაცია (ქვეყნების მიხედვით)
  • ქართული სამზარეულოს ისტორია, წარმოშობა, სხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავლენები და რეგიონალური თავისებურებები
  • რეგიონული სამზარეულოები და მათი სპეციფიკა
  • ქართული სამზარეულოს ცივი და ცხელი კერძების მომზადება მზა რეცეპტური სა და ტექნოლოგიური ბარათის საფუძველზე: მსოფლიო კულინარიული
  • ხელოვნების საფუძვლები და მათი თავისებურებები
  • მსოფლიო სამზარეულოს მარტივი სტრუქტურის კერძების რეცეპტურის საფუძველზე მომზადება
  • კერძის თვით ღირებულების გამოთვლა
  • სხვა და სხვა კვების ობიექტების კლასიფიკაცია

გაიცემა განვლილი კურსის დამადასტრებელი სერტიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი.

სრული კურსის გავლის შემდეგ მსმენელები გაივლიან სტაჟირებას ქალაქის ყველაზე პრესტიჟულ რესტორნებში, წარმატებული მსმენელები დასაქმდებიან.

გაიცემა ორენოვანი სერტიფიკატი და სარეკომენდაციო წრილი.

მიღება მიმდინარეობს წინასწარი რეგისტრაციის საფუძველზე.

ტრეინინგი მოიცავს თეორიულ და პრაქტიკულ მეცადინეობას.

დაინტერესების შემთხვევაში დაგვიკავშირდით მიმდინარეობს მიღება ადგილები შეზღუდულია.

პროგრამაზე რეგისტრაციისთვის გთხოვთ შეავსოთ სარეგისტრიციო ფორმა
  • სავარაუდო თარიღი ოქტომბერი 2020
  • ჩატარების ადგილი თბილისი
  • სწავლების ენა ქართული
  • სწავლის ფორმა დღის
განიხილეთ და ნახეთ შეფასებები სასწავლო პროგრამებზე - შეუერთდით Aris.ge- განათლების ფეისბუკის ჯგუფს - ტრენინგები, კურსები, პროგრამები
მიმდინარე პროგრამები