GE

აღმაშენებლის 172                ტელ: (+995) 32 251 47 30         ელ-ფოსტა: bdc.academy@gmail.com   
გარსევანიშვილის 7                        (+995) 593 00 06 84         ვებ-გვერდი: http://www.bdc-academy.ge
თბილისი, გორი, საქართველო    (+995) 593 25 25 08

მეტი
კულინარიის პრაქტიკული კურსი სტაჟირებით და დასაქმებით

ბი დი სი გთავაზობთ ყველაზე პრესტიჟულ და მოთხოვნადი სპეციალობის შესწავლას როგორიც არის თანამედროვე კულინარია, კვების ტექნოლოგიები.

კურსის კოორდინატორია მანუელ ფაუნდეს ბარანდა.

ვისთვის არის განკუთვნილი კურსი?
პროფესიული კურსი განკუთვნილია ნებისმიერი მსურველისთვის, ვისაც სურს, საფუძვლიანად შეისწავლოს კულინარია, გახდეს პროფესიონალი მზარეული და მიიღოს მზარეულის სერთიფიკატი. ვისაც სურვილი აქვს პროფესიონალურ დონეზე შეისწავლოს მზარეულის პროფესია.

კურსი მოიცავს:

  • ადგილობრივ ასევე უცხოურ სამზარეულოს სამზარეულოს სტრუქტურას, კერძების მომზადებას, ჰიგიენურ ნორმებს და ა.შ.
  • კვების ობიექტების სახეები და კლასიფიკაცია;
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი.
  • პროდუქტების შენახვის და დამუშავების წესები.
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურა და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპები;
  • სამუშაო იარაღებისა და თანამედროვე მანქანა-დანადგარების შერჩევა, მომზადება, გამოყენება, მოვლა და უსაფრთხოება
  • კერძების მომზადების ტექნოლოგიური ჯაჭვი და პროდუქტების მიღების და შენახვის წესები , სტანდარტები, მარკირება, სანიტარული და უსფრთხოების ნორმების დაცვა სამზარეულოში.
  • საკვები პროდუქტების სახეები, შემადგენლობა;
  • საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავება (გაწმენდა, გარეცხვა, დადაფასოება), მათი შენახვის წესები.
  • შენახვის პირობები.
  • სანელებლები და მათი კლასიფიკაცია (ქვეყნების მიხედვით);
  • ქართული სამზარეულოს ისტორია, წარმოშობა, სხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავლენები და რეგიონალური თავისებურებები;
  • რეგიონული სამზარეულოები და მათი სპეციფიკა;
  • ქართული სამზარეულოს ცივი დ აცხელი კერძების მომზადება მზა რეცეპტური სა და ტექნოლოგიური ბარათის საფუძველზე: მსოფლიო კულინარიული ხელოვნების საფუძვლები და მათი თავისებურებები.
  • მსოფლიო სამზარეულოს მარტივი სტრუქტურის კერძების რეცეპტურის საფუძველზე მომზადება.
  • კერძის თვით ღირებულების გამოთვლა.
  • სხვადასხვა კვების ობიექტების კლასიფიკაცია;

გაიცემა განვლილი კურსის დამადასტრებელი სერტიფიკატი და სარეკომენდაციო წერილი.

სრული კურსის გავლის შემდეგ მსმენელები გაივლიან სტაჟირებას ქალაქის ყველაზე პრესტიჟულ რესტორნებში,

წარმატებული მსმენელები დასაქმდებიან!

კულინარიის პროფესიულ კურსზე ჩაბარების უფლება აქვს ნებისმიერ მსურველს ზოგადი განათლების საბაზო საფეხურის (9 კლასი) დასრულების შემდეგ. სურვილის შემთხვევაში მსმენელს შესაძლებლობა ეძლევა სწავლა გააგრძელოს საზღვარგარეთ.

მიღება მიმდინარეობს წინასწარი რეგისტრაციის საფუძველზე.

პროგრამაზე რეგისტრაციისთვის გთხოვთ შეავსოთ სარეგისტრიციო ფორმა
  • სავარაუდო თარიღი სექტემბერი 2019
  • ჩატარების ადგილი თბილისი
  • სწავლების ენა ქართული
  • სწავლის ფორმა საღამოს
განიხილეთ და ნახეთ შეფასებები სასწავლო პროგრამებზე - შეუერთდით Aris.ge- განათლების ფეისბუკის ჯგუფს - ტრენინგები, კურსები, პროგრამები
მიმდინარე პროგრამები