GE

CIU – ის მეღვინეობა „ეთნო ოკამი“ საფერავის საერთაშორისო კონკურსის ფინალზე ბრინჯაოს პრიზიორი გახდა

კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის მეღვინეობა „ეთნო ოკამი“ საფერავის საერთაშორისო კონკურსის ფინალზე ბრინჯაოს პრიზიორი გახდა.

ასოციაცია „ქართული ღვინის“ ინიციატივითა და ღვინის ეროვნული სააგენტოს მხარდაჭერით, 28-29 ნოემბერს საქართველოში საფერავის მესამე საერთაშორისო კონკურსი ჩატარდა, რომლის ფარგლებშიც მეღვინეობა „ეთნო ოკამის“ წარდგენილ პროდუქციას „ხაშმის საფერავი 2020“ მიენიჭა ბრინჯაოს მედალი.

კონკურსის ჟიურის თავმჯდომარე ღვინის მწერალი, ენდრიუ ჯეფორდი გახლდათ.

დიპლომი

უნივერსიტეტის სხვა ამბები

დასვით კითხვა და მიიღეთ პასუხი - ედუს საცნობარო სამსახური